9400 Sopron, Frankenburg út 6 • +36 30 9563 123+36 99 506 663

« vissza a listához

Sport (búvár) biztosítás

2012.július.10.

Lehet nyár, lehet tél, irány a tenger...
.. és egy igazi tengerparti kikapcsolódáshoz mi mást ajánlana az EUB, mint speciális "Tengerpart" utasbiztosítási csomagokat!
Mivel a "kikapcsolódás" mindenkinek mást jelent, így a Tengerpart-Nívó, Top és Top Extra szolgáltatásai is igazodnak ezekhez a sokszor nagyon eltérő igényekhez:

Aki szeret békésen bóbiskolni a nyugágyban a strandon, az nyugodtabban szunyókálhat a "Strandlopás-biztosítás Plusz" fedezettel, melynek keretében az EUB a strandon történő lopásokra kiegészítő poggyászbiztosítási szolgáltatást vállal,
Akinek a kikapcsolódás kalandok nélkül nem az igazi, az jobb, ha tudja, hogy az EUB Tengerpart termékei pótdíj nélkül fedezetet nyújtanak a sportbalesetekre is a következő sportágakra vonatkozóan: búvárkodás (40 m-ig), surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott "banán", "air-chair" és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad. A vízi sportok kedvelőinek gyakori kérdése, hogy vajon kiterjed-e a poggyászbiztosítás a búvár-, surf-, kitesurf-, windsurf- és vízisí-, vagy tengeri kajak-felszerelésre? Míg a klasszikus utasbiztosítások ezekre hagyományosan nem nyújtanak fedezetet, vagy csak külön pótdíj ellenében, addig az EUB tengerpart-termékeknél – max. a poggyászbiztosítási limit 50%-ig – ez a fajta sporteszköz- biztosítás már az alaptermékek része, külön díjat nem kell érte fizetni.
A búvárkodás szerelmeseinek sem kell külön sportbiztosítást kötniük, ha a Tengerpart termékeket választják, melynek automatikusan része a búvárkodás miatt szükségessé váló hiperbár-kamrás kezelés külföldön és Magyarországon (utóbbi abban az esetben, ha a tünetek csak közvetlenül a hazaérkezést követően jelentkeznek).
Akivel már előfordult, hogy a szálloda, apartman vagy a kemping üzemeltetője számon kérte rajta egy rosszul sikerült mozdulat eredményét, és pl. ki kellett fizetnie az összetört széket, vagy a meghibásodott zárat, az biztosan tudja értékelni a „Szállodai- és kemping-felelősségbiztosítás”- szolgáltatást, amely ilyen jellegű dologi károknál nyújt segítséget, termékenként eltérő biztosítási összegig.

 

Árak, szolgáltatás táblázat

AIR HOLIDAY a repülővel utazóknak „Újdonság

Az AIR HOLIDAY Top Extra és az AIR HOLIDAY Top termékeinket a repülős utazásokhoz ajánljuk. Az alapszolgáltatások megegyeznek a klasszikus Top Extra és Top biztosítás szolgáltatásaival. A két új „repülős” biztosítás légipoggyászkár esetén emelt biztosítási összeget nyújt, a poggyászok légi úton történő sérülésére is fedezetet vállal, kiegészítő szolgáltatásként nyújtja a külföldi és magyarországi járatkésés miatt felmerülő költségtérítést, valamint a baleseti halál szolgáltatáson felül a légikatasztrófa biztosítást.
Jó hír az egzotikus úticélokat választóknak, hogy az Air Holiday termékek már alapáron fedezetet nyújtanak a legnépszerűbb vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra, quadra stb. és ehhez kapcsolódóan sporteszköz-biztosítást is tartalmaznak.

Árak, szolgáltatás táblázat

 

Klasszikus Utasbiztosítás

Egyéni biztosításunkat ajánljuk minden 80 év alatti személy részére, aki nem munkavégzés céljából külföldre indul. A 3 különböző biztosítási termék közül a megfelelő kiválasztásához vegyük figyelembe a célország árszínvonalát. Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha orvosi ellátást kell igénybe vennünk, illetve hogy milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt. A már jól ismert klasszikus utasbiztosítások közül Top Extra termékünk esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió forintra emelkedett, így szolgáltatás-szintjét tekintve gyakorlatilag „limit nélkülivé” vált.

Árak, szolgáltatás táblázat

Hírlevél
feliratkozás
Újdonságok !
Akciók!
Hasznos
Divecenter hírek
Partnereink

© 2019 | Cormoran Sportüzlet és Búvárközpont, Sopron

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás