9400 Sopron, Frankenburg út 6 • +36 30 9563 123+36 99 506 663

 • Búvártúra Razanj

  Búvártúra Razanj

  Kihagyhatatlan búvárélmények Dalmáciában 2019....

 • Neufeldi merülés

  Neufeldi merülés

  Legközelebbi időpont: 2019.....

 • Vajon miért megint egyiptomi szafari?! (szept.01-08.)

  Vajon miért megint egyiptomi szafari?! (szept.01-08.)

  Ha igazán szeretnél kikapcsolódni!

« vissza a listához

Razanj

2019.augusztus. 2. - 2019.augusztus. 2.

Razanj
Nyaralunk és merülünk!

A közvetlenül vízparti fekvésű Adriadive Búvárbázison, mely jól felszerelt apartmanokkal vár Razanjban, nemcsak a búvárok érzik jól magukat hanem a család többi tagja is szívesen pihen.
Akár együtt nyaralhatsz a családdal miközben napi 2-3 merülést is bevállalhatsz. A gyorsabb közlekedést és a merülőhelyek változatosságát két darab 10-10 személyes speed boat biztosítja. A merülések igen változatosak, bármely képesítésű búvár megtalálja a neki megfelelő merülőhelyet. Minden merülést a tulajdonosok vezetnek akik már 3000 merülésnél is többet merültek ezeken a pontokon, így nagy biztonságban , felesleges keresgélés nélkül merülhettek. Egy merülés a gyors hajóknak és a közeli merülőhelyeknek köszönhetően max 2-3 óra. A napi rutin szerint az első merülés 10 órakor, a második 15 órakor indul. Lehetőség van akár két merülésre is kimenni, ami azt jelenti, hogy a teljes délutánod szabad marad és a családdal vagy barátokkal is van időd közös programot szervezni. Az éjszakai merülések lehetnek hajós illetve parti merülések is.
Amíg Te búvárkodsz a családod élvezheti a ragyogó napsütést, a gyerekek lubickolhatnak közvetlenül a bázis előtt kialakított partszakaszon vagy a közelben (kb 5 perc gyalog) lévő strandon.A családtagok kimehetnek veled a merülésekre is ha van szabad hely a hajón. A horgonyt mindig partközelben dobjuk így a nem merülők is tudnak úszkálni a tiszta vízben.
A búvárbázis egy kiválóan felszerelt, közvetlen vízparti apartmanházban helyezkedik el. Az alsó úton egészen a felszerelés tárolókig hozhatod kocsival a cuccaidat. Merülések után a parton vagy a teraszon árnyékos és napos terület egyaránt találsz magadnak ,hogy kellemesen teljen a pihenőidőd!

Belső és külső zuhany valamint WC is a rendelkezésre áll ha esetleg nem a bázison van a szállásod.

A közelben bolt és étterem is (3-4 perc gyalog) található.

Rengeteg a látnivaló a környéken (30-40 km) akár több hónapra is adnak elegendő elfoglaltságot. Érdemes ellátogatni a környező nemzeti parkokba és városokba (Trogir, Rogoznica, Sibenik, Split, Primosten) ahol eredeti óvárosok, gyönyörű kikötők és izgalmas strandok várják a turistákat.
Merülések:
 Közel húsz lenyűgöző merülőhelyen merülhetsz már a bázis 3km-es körzetében is. A fő vonzerőt a szarukorallokkal benőtt bámulatba ejtő sziklafalak jelentik. A természeti látnivalók mellett néhai emberi tevékenység nyomait is felfedezhetjük: régmúlt idők elveszett amfórái, elmerült hajóroncsok, torpedók stb.

A merülésekhez a horvát törvényeknek megfelelően kötelező az érvényes:

 • orvosi igazolás (vagy a helyszínen aláírt nyilatkozat)
 • és a búvárbiztosítás

Természetesen csatlakozhatsz rövidebb időre - egy hosszúhétvégére - is hozzánk!

Ha jönnél hívj: Greg 30/9563123

vagy írj : greg@cormoran.hu

Érdekel? Kérdésed van? Tedd fel!

Küldés
Hírlevél
feliratkozás
Újdonságok !
Akciók!
Hasznos
Divecenter hírek
Partnereink

© 2019 | Cormoran Sportüzlet és Búvárközpont, Sopron

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás