9400 Sopron, Frankenburg út 6 • +36 30 9563 123+36 99 506 663

« vissza a listához

Próbáld ki akár ingyen!

Tanfolyam indul: 2019.június. 1.

Próbáld ki akár ingyen!
Ismerkedj a búvárkodással - Próbamerülés 10 éves kortól

A kék bolygó...

..így hívják Földünket valószínű nem csak azért mert a világűrből kéknek látszik, hanem mert több mint 70%-át víz borítja. Ha picit is mozgatja a fantáziádat ez a csodálatos kékség és az izgalmas vízalatti élővilág, most hihetetlen könnyen valóra válthatod álmaidat velünk.
Most akár ingyen kipróbálhatod a soproni Lővér Fürdő azaz Csik Ferenc uszoda nagymedencéjében a súlytalan lebegés semmihez sem fogható érzését.
A bemutató merüléshez - másnéven intrómerüléshez - nem szükséges semmilyen előképzettség csak a Te elhatározásod, némi úszni tudás, na meg az úszócuccod. A márkás búvárfelszerelést, tiszta levegőt és szakértő segítséget mi nyújtjuk Neked, hogy számodra csak a kikapcsolódás és az élvezet maradjon. Csak azzal veszíthetsz ha kihagyod ezt a rendkívüli ajánlatot!

Mi vár rád ha velünk tartasz?

  • egy rövid ismerkedés után szakképzett oktató és divemasterek segítségével összeállítunk neked egy megbízható könnyűbúvár felszerelést.
  • Az összeállítás során bemutatjuk Neked a felszerelés részeit, azok egyszerű működését és használatát.
  • mielőtt vízbe mennél oktatóddal, elmagyarázzuk első merülésed legfontosabb tudnivalóit mint pl. a légzés, mozgás, kommunikáció stb. a víz alatt.
  • kényelmes vízbejutás után a Te tempód szerint oktatód segítségével megkezded első búvárkalandjaidat s mire észbe kapsz már le is telt a kb. 20-30 perces merülésed
  • a vízből kijövetel után már csak az élmények megosztása marad egy tea vagy egy hűsítő társaságában melyre vendégünk vagy
  • A bemutató merülésed után pedig megajándékozunk egy kis video/fotó sorozattal rólad, melyet a merülésed közben készítenek a már képzett segítő búvárok.

Az ismerkedő merülés 5000 Ft-ba kerül, azonban ha egy hónapon belül jelentkezel Kezdő Búvártanfolyamra akkor az összeg beszámításra kerül a tanfolyam árába!

Ne hagyd, hogy a jó dolgok elmenjenek melletted...

Egy kis kedvcsináló videó:

http://youtu.be/_ap8tfdty-c

 

Írj nekünk!

Küldés
Hírlevél
feliratkozás
Újdonságok !
Akciók!
Túlélőkészlet
Hasznos
Divecenter hírek
Partnereink

© 2024 | Cormoran Sportüzlet és Búvárközpont, Sopron

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás